Jävla satkärring...

Förstår mig inte på min idiotiska lärare som jag har i sömnad...
Alltså hon e verkligen på mig för PRECIS allt...första terminen så tryckte hon ner mig totalt tills jag inte orkade mer och fick ett rejält utbrott på henne och bara låg på en bänk och skrek.
Slutade med att rektor, kurator, lärare och skolsköterskor blandades in kul kul och att sedan få höra att allt var klassens fel och inte lärarens bullshit.
Trött på skolan vad vill den egentligen, de ska ta hand om oss elever och göra så vi har de bra.  Istället så skiter de fullständigt i oss så om alla vi elever slutar så kan de inte ha någon skola, de e ffs vi elever som gör att skolan kan hållas igång!

Så vi e två klasser som samläser 1:an och vi 2:or. Med EN lärare hur tror ni att de funkar? De funkar inte överhuvudtaget, för de första var läraren sur för att ettorna gått till rektorn och klagat på att de får vänta lääänge innan de får någon hjälp. Sedan så ska vi 2:or läsa byxkurs och kavajkurs samtidigt men byxkursen håller på till v.20 så jag och Erica har sytt två par byxor redan man skulle sy MINST ett par sedan när man e klar så kan man sy fler. Så vi tänkte de att vi behöver hjälp hela tiden med kavajdetaljen så vi kan ju sy ett par shorts till då så vi slipper bara sitta där vid bänken och vänta på hjälp hela tiden.

Så gick vi in i tygförrådet för att välja tyg...vem kommer efter oss då? Jo våran lärare och kollar as surt på oss och bara vad gör ni för något? Jag bara vi ska sy ett par mjukis shorts eftersom vi inte har något annat att göra. Hon bara ni ska sy kavajen? Jag bara de e byxkursen idag den håller på till v.20 och vi får ändå ingen hjälp med kavejen nu. Hon bara ni har redan sytt byxor och får inte sy fler. Ja bara det står sy ett par minst sedan fler om man vill så vi ska sy ett par mjukisshorts. Så blev hon sur och sa att de inte står på pappret och om vi ska sy ett par till så får vi inte sy till oss själva utan måste sy ett par herrbyxor till en kund. Jag bara de står inte på pappret + att vi fick bestämma i början om vi ville sy dambyxa eller herrbyxa.
Nej så sa hon till oss att gå tillbaka och skriva upp oss på listan blablabla...
Så blev jag sur för att hon vägrade lyssna så gick och satte mig bara skrev upp mig på listan satt och väntade i ca 30 min på hjälp.
På den dötiden hade jag gott och jämt kunnat börja sy på mina shorts som bara hade tagit några lektioner. Så blev jag sur gick ur tygförrådet och sa jävla kärring dock så hörde hon bara första ordet och jag fick en sur blick... Jävla onödigt sedan skulle hon gå och se om jag gjorde något hela tiden och gjorde jag inget så blev hon sur för de.
Typ vafan vill du mig?!

//Emma<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0