Hate this shit...

Kärlek kan verkligen suga och ställa till allt.... :(
Ibland så faller man för någon som man tkr verkar jätte bra men som senare verkar vara en idiot, behandlar en illa eller något sånt skit...
Vissa stunder så faller fel folk för en...
Som hänt just nu eller ja för ett tag sen, en kompis har känslor för mig och jag delar de inte med honom...
Han ger sig inte oavsett hur mkt jag försöker säga till honom att jag bara tkr om honom som vän, att de inte kan bli vi, att han inte kan ändra på mina känslor, att de inte skulle funka m.m.
Han ger inte upp och de börjar bli väldigt jobbigt just nu. Venne vad jag ska göra för att de ska bli på bästa möjliga sätt.
1: Om han skulle bli glad skulle jag ju acceptera de och försöka få känslor. Vilket jag hade mått bara dåligt av eftersom de inte funkar på de sättet att trolla fram känslor som inte finns. Och dessutom så hade jag inte trivts.
2: Ignorera honom totalt kapa all kontakt för att själv må bra och gå vidare. Hade bara slutat med att han mår sämre och sämre och försöker nå mig på massa sätt.
3: Fortsätta som de e nu. Hade inte funkat de heller eftersom jag pratar med honom som en vän samtidigt som han ska erkänna och visa sina känslor för mig och försöka få mig att förstå att de e han och jag.
Nej så finns de något fjärde alternativ så får ni gärna kommentera de, skriva i chatt, smsa w/e för behöver seriöst hjälp "/
De här suger och jag kommer inte ur de på något sätt och vis. Visst de kan funka om man e med någon 24/7 som lixom gör så att man mår bra och ler emellanåt ändå. Men de e jobbigt när man e totalt själv och förvirrad av allt...
Kan visa lite av de jag fått på wf så kanske ni fattar lite bättre...
 
//Emma.
 
  
  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0