Tjoooo, jobbig dag idag....

Vaknade vid 05:15, orkade verkligen inte gå upp ställde om klockan vaknade 20 över istället så då släpade jag mig upp..Som sagt gick och la mig tidigare igår, Robin sa godnatt strax innan kl 12 så ja då hade jag ju inte mkt att göra :(( Förutom att de tog ett tag för mig att somna...Men försökte faktiskt när han skulle sova så jag e duktig! ^^
I alla fall sedan kom Johanna och så körde mamma ner oss till bussen som vi sedan sov på tills vi skulle byta buss då Johanna somnade och jag halvsov medan jag vaknade av sms från folk typ lite då och då :P
Kom till skolan sedan så då satte jag och Johanna oss på busstationen och spelade songpop medan vi väntade på att klockan skulle bli 08:00 så vi kunde sticka in på Willys en snabbis!
 
Idag så hade jag engelska b första lektionen inte alls kul, Erica lämnade mig för att hon skulle göra teoriprovet till bilkörkort jävla ungen :'( Så ja blev lämnad där...dock med mina två andra klasskompisar men ändå hatar engelska!
Så dagen började inge vidare ehe...sedan så hade vi bild och formgivning (som vi lyckades komma försent till dock bara 2 min men läraren satte ändå 5 minuter på oss suck! Vi satt i de andra klassrummet och såg inte att hon kom andra vägen så...) Lite surt de där men sedan lyckades hon komma 5 min försent med men ja då sa hon inte alls så mkt... Efter bild och form så hade vi lunch äcklig mat någon bönsallad ja de blir man ju jätte mätt på...så skippade att äta typ åt bara pastan, tomat och sallad gott eller inte! (n) Sedan hade vi bild och form igen och efter det så hade vi kultur och stilhistoria där vi pratade om olika epoker. Så ska vi tydligen skriva om varsin och sedan sätta in i en ''veckotidning'' som hon ska trycka ut till oss så vi har något att plugga på till provet. Och såklart tog jag den största och de fick jag inte veta förrens jag valt åh ): Tog gotisk tid hahahah passade mig lite mysko kläder, mysko saker som hände m.m. ah blir säkerligen super bra! (y)
Slutade sedan 15:30 ^^
Blev en hel del tjafs i klassen med, så hade ganska rejäl huvudvärk när man lämnade och skulle ta sig ner till bussen...så att man kan inte säga något i klassen utan att de sprids vidare... så hade min vän suttit och typ berättat att hon stört sig på en annan i klassen för att hon inte svarat på en fråga hon ställde i höstas... (om ifall jag och den personen kunde byta platser så jag satt med min vän) löjligt jag vet men så e de med småsaker... Sedan så gick en annan i klassen och sa de till den personen antagligen så då var hon as butter...och hon som berättat de vidare bara ''jag känner på mig att de kommer bli bråk snart i klassen igen!...''
Sedan så var min vän och min gamla bardomsvän i luven på varandra och drygade mot varandra man bara sluta nu då för en gångs skull ):
 
Och när jag skulle gå ner till bussen så gick jag med min vän så ringde hon till sin pojkvän för hon tkt han kunde följa med henne ner till bussen...så kom han och han går inte direkt jätte fort då så då var han lite och muttrade på att vi gick fort...sedan så tjafsade de om massa saker med så ja huvudvärk igen YEY!
 
Ja de har varit min skoldag då xD
När jag gick på bussen så somnade jag typ på en gång så ja :)
Kram, hoppas eran dag varit betydligt bättre! :)<3
Trackback
RSS 2.0