Vägen till bussen ^^

Min vän har ett gäng killkompisar hon brukar sitta med på bussen...de gick med oss till bussen så fick ett par snöbollar på benen...ingen aning om vilka dom e mer än att de e hennes kompisar, men de vet vem jag e för hon har pratat om mig :( Så de vet typ att jag e jävlig och uppkäftig :(( Så kom han som kasta snöbollar på mig och bara "haha du e för liten och snäll för att kasta tillbaka" blev sur så han fick en rätt i huvudet puckot :( Sen skulle de ha med mig på deras buss jag bara nä vill inte...trött på dom redan vill inte vara en i "gänget" de e as mysko... Då skulle två av killarna ta tag och lyfta på mig på bussen jag bara men vafan!
Så hon varnade dom för att de nog får hjärnskakning om de försöker lyfta upp mig...så då tog han med snöbollar tag i min väska och "hahah nu följer du med oss" Så trodde han att han var värsta biffig...seriöst patetisk...så jag drog till i väskan och han ramla nästan framlänges. Han bara "jävlar liten och stark flicka" Tro fan de när inte folk låter mig vara...
Så kom hennes ex och tog tag runt midjan på mig för att fösa mig till dörren jag bara ska inte med...hatar när folk ska ta på mig alltså gah!
Hade sån lust att slå till honom för de kändes bara konstigt när han gjorde så usch :s
Näääe, slutade med att jag fick som jag ville...men de lär väl vara på mig mer än de nu :/

// Emma<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0