Tänker på er! :)

Alltså inte mått så bra i några dagar varav jag varit lite frånvarande ifrån allt.
När folk skrivit till mig på msn kanske jag inte varit jätte snabb på att svara, en dag startade jag inte ens datorn, och när folk lägger till mig i msn konversationer så blir jag helt off :)
De har berott på de, jag har varit helt sönderdeppad, jag har inte sovit på natten m.m.
Så då vet ni varför :)
Men jag har legat hela denna natten typ och funderat på hur jag ska få stopp på de eller i alla fall göra de lättare för mig och för andra med för jag deppar seriöst ner de flesta INTE bra.
Så jag ska skriva av mig på lappar som jag sedan gömmer i säkerhet varje kväll då jag har något i huvudet och i hjärtat.

Och till er som oxå håller på att bygga på er en massa problem och en del e faktiskt så små att ni skulle kunna lösa de på en gång och inte göra de ännu större :) Så försök att ta hand om de själv, kan du inte de så prata ut med någon som du litar på och sedan klaga inte för mkt eller tänkt för mkt ju mer du gör de destu mer växer det fast i ditt huvud och tillslut kommer du faktiskt bli irriterad på dig själv och andra kan med bli irriterade på dig och när de blir de så får du ännu mer problem och sedan e du satt i mer skit :)

Så LÖS problemen eller gör de mindre på något sätt du tkr e bra jag kör på känslolappar för mig själv gör något liknande och sedan ta bort problemen ifrån huvudet! :)

Jag bryr mig om er ska ni veta!
Vad tkr ni? Har ni mkt problem, eller blir ni ofta deppiga?
Vad beror de på? Hur kan du förebygga de?

Svara på frågorna, kram Emma!<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0