Typ allt fixat och klart nu!<3

Alltså känt att mitt liv varit lite upp och ner därför har jag varit lite ledsen.
För känt mig stressad, orolig och så vidare samtidigt som jag varit sjuk, så inte mått jätte bra.
Men det ska man ju inte klaga för eller hur? :)

I alla fall, jag praktiserade ju på en klädaffär här i Kungshamn. Bara de att jag hade den platsen till v.9 vilket innebar att i går (tisdag) så var sista dagen där och jag ska praktisera till v.14 s liiite kris hade jag med att fixa en ny snabbt till nästa vecka på måndag. Så var lite orolig och hade lite panik inför detta, var och frågade igår på tre olika platser en tog inte in några ens, en had redan och den tredje var inte ägaren där :s Så jag bara jaha vad ska jag göra nu?! Men som tur var så var min mamma snäll och fick tips från min faster en klädaffär i Kungshamn med som nyligen öppnat så hon åkte dit och frågade åt mig och gissa vad?!?! Jo de tog emot så nu har jag de igen!! :D Hoppas att jag trivs något bättre där nu då ;D

Sedan så ska jag färga mitt underhår rosa på lördag morgon kl 10:00, så nu e de fixat och klart med. Blir min faster som får hjälpa mig med de eftersom hon e frisör, som tur var hade hon tid nu i helgen så jag äntligen får de gjort! Sedan e de bara att pallra sig ner och ta hål i öronen med och sedan måste jag till banken och ordna lite konton och sådant så e de gjort med. Så jag kan fokusera på skolan och inte ha så mkt annat att göra.

Dessutom pratade jag med mamma igen angående min kost i skolan, eftersom jag vill byta :) Jag har som sagt laktosfri kost i skolan men eftersom jag inte äter kött eller något sånt för tkr de e skit och äckligt så frågade jag återigen om hon nu kunde vara så snäll och ringa till skolanskök och be dom att fixa vegetariskt till mig med. Dock så vill jag inte ha sånt ''låtsas kött'' för de tkr jag inte e något vidare, utan jag vill ha mer grönsaker i min kost. La till med att jag skulle äta mer i skolan om jag fick de så ;D De blir super så hon skulle typ ringa till skolan på måndag och ordna de (y) Wiiie slipper jag äcklig mat i skolan förhoppningsvis och får godare! :D De e ju super! (y)

Ah annars e de inte jätte mkt mer, men de e de här som belastat mig en del oxå så :)
Nu e de snart överstökat!
Kramisar, Emma!<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0