Varför Emma borta?!

Ja nu undrar säkert ni som läst och följt min blogg vart tusan jag tagit vägen?
Jo de e såhär att hela min familj utom jag blev sjuka på en gång i halsfluss (mamma hade sharlakansfeber och min syster hade halsfluss + öroninflammation) jag klarade mig.
Så fick gå och kolla mig hos vårdcentralen visade sig att jag inte hade något.
Sedan i början av v.6 så fick jag feber men gick ändå till praktiken och skolan tills på fredagen samma vecka så fick jag stanna hemma för att jag mådde så pass dåligt.
Sedan lördag-söndag så var Fredrik hos mig eftersom jag fyllde 18 år på söndagen den 12/2 :)
Wiiie, nejmen de blev en mkt bättre födelsedag än vad jag tänkt när jag fick fira den med min älskling. Annars hade jag nog bara legat i soffan eller något men han livade upp mig något :)<3

Så måndagen v.7 så fick jag ner till vårdcentralen igen för då hade hela vänster sida av min hals svullnat upp så jag varlen kunde prata eller äta något. Fick då veta att jag fått halsfluss jag med så blev till att stanna hemma måndag-tisdag och sedan gick jag i skolan onsdag-fredag.

Fredagen sedan v.7 så åkte jag till Fredrik och Sofie under sportlovet som jag hade v.8 :) Jag gick fortfarade på pencillin då och skulle göra de i 10 dagar så tänkte de e ju ingen fara jag smittar inte eller något jag kommer snart bli frisk, men sedan så åkte vi runt lite här och där men jag gick ju fortfarande på pencillinkuren så jag skulle ju inte bli sjuk, men hade inget immunförsvar. Så började hosta, och de blev bara mer och mer så på onsdag kväll så mådde jag verkligen skit hade hosta som tusan, mådde illa vilket innebär att jag får panik, jag frös, var alldeles trött i kroppen, det gjorde ont i bröstet m.m. Vi väntade sedan en dag för att se om det blev bättre vilket det inte blev så på fredagen så åkte jag och deras mamma ner till vårdcentralen där de konstaterade att jag bär på virus i kroppen så nu blir det till att försöka ta hand om mig själv, vila mkt, dricka vatten, hålla mig varm m.m.

Så nu vet ni varför jag inte varit aktiv här, de e för att jag varit sjuk och e sjuk och därför inte har orken till att blogga, jag saknar de tro mig och tänker på er!

Kramar, Emma<3

Kommentarer
Postat av: Sofie ;D♥

Usch att vara sjuk suger :( Men det var ändå kul att du var här :)<3

2012-02-26 @ 22:18:12
URL: http://sofiex.blogg.se/
Postat av: Emma<3

Ja de gör de ju verkligen men de e såna tider nu :(

Ja kul att vara hos er med! :D<3

2012-02-27 @ 21:44:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0