Tänk att vara liten föralltid :)

Jaaa alltså livet var så mkt bättre och lättare när man var liten.
Tänk att komma till skolan och veta att inget togs på allvar, man fick vara ute eller inne och leka.
Nu stress som fan, allt tas på allvar som man gör i skolan och rasterna e så korta att man inte hinner mkt.
När man hade massvis av vänner och allt var roligt och bra!
Nu då? Man mister vänner lika ofta som man byter underkläder de snackas skit hit och dit och man har allt värre vänner man kan vara med.
Familjen? Ingen skällde på en lika mkt annars var de bara för småsaker som att man råkade fälla sitt syskon eller liknande?
Och nu ja föräldrarna får spel för att man kanske skolkar, får pms utbrott eller sitter uppe sent om kvällarna vid datorn respekten för föräldrarna e inte lika stor och inte heller gekenskapen.
utseendet, när man var liten gjorde de inte att de fattades en mjölktand, man kunde ta på sig en röd och en grön strumpa till rosa byxor, håret kunde se ut som ett skatbo och ändå hade man vänner som tkt om en och folk tittade inte konstigt?
Och nu då så fort man går ut i kanske sjaskiga kläder så kollar folk snett, om man tar på sig något udda du blir uttittad, går du utan smink eller ovårdat hår ses du som en tönt och ser du inte bra ut så har du inte lika många vänner?
De e sjukt hur mkt allt var bättre förut än vad de e nu.
Ge mig barndomen tillbaka eller sluta dömma och hålla på för lilla minsta!
Alla e vi barn innerst inne och ska ibland inte behöva få ta allt så hårt och allvarligt.

Kramar, Emma<3
(Bjuder å mig själv i solbrillor och napp som liten ;D)
Hur tkr ni att de e?<3


Kommentarer
Postat av: Sofie<3

Jag håller med, allt var så mycket bättre förut än nu idag. Nu känns de som att man inte får vad man vill utan att folk ska tycka att man är konstig eller så. Undrar vad som har hänt med världen?

Man ska kunna få vad man vill, och folk ska kunna acceptera för den man är!

Sen med familjen... De får såklart ryck om de får reda på att man skolkar, men de är kanske för att man har nån anledning till att göra de?Hahah gullig bild ;D<3

2012-01-24 @ 21:23:34
URL: http://sofiex.blogg.se/
Postat av: ida

du har helt rätt. hatar det som är nu. är man inte blond o äckligt smal så är man ingen snygg tjej. då blir man nt omtyckt. förr var man vänn me alla, nu dom man gick tsm me från 2-6 an dom snackar jag nt mycke me, jo tjejerna. men nt killarna. fuck it. o är man nt vän me vissa så är man en tönt? sån jävla populär status på min skola i åttan iaf. helt sick. jag har flera vänner här o där i klasser men asså jag ser hur de splittras pga de här me poppis elr nt. en av mina vänner blir mobbad pga de! hatar de. men som tur så blir nt ja de o väldigt glad för de iaf. o min klass är underbar o så. men asså de här me poppis elr nt borde fan gå o dö ! så förstår dig precis hur du tänker.

asså för mig e de så om jag bråkat me mamma så ställer sig pappa på hennes sida .. as jobbigt. sen har jag inget jävla lås på min dörr -.- hatar de mesta me att bli äldre...

de me skolk... heheheh... ska nog göra de imon på bilden xD men fårse mamma kommer la på sne damp för hon får sms om de isf .... as segt -.- men asså ja.. längtar tbx t jag var liten iaf (a)

2012-01-24 @ 21:45:17
Postat av: Emma<3

Sofie: Menja precis man kan inte vara sig själv utan att bli dömd för de och jovisst skolk e inge bra men föräldrarna tar för hårt på de bara för att man e äldre och borde fatta mer.ida: Jaa ser du inte ut på ett visst sätt så blir du retad/mobbad för de blev man inte lika hår när man var liten och ja de med populära e sjukt irriterande med som tur e försiggår knappt något sånt i min klass utom en då som tror hon dm populärast... Aw mamma fick ryck senast påmig igår för en liten sak såklart jag får pms utbrott då :( Åh men tkr inte du ska skolka Ida :(<3 Jag med!!

2012-01-24 @ 23:01:08
Postat av: Sofie<3

Nej precis, för att kunna bli "accepterad" måste man typ vara som de andra, vilket är ju (n). :( Vi vet att skolk egentligen inte är bra men ja...

2012-01-24 @ 23:09:45
URL: http://sofiex.blogg.se/
Postat av: ida

nej precis då blev man accepterad för den man var!

as irrterande, vissa tror dom äger korridoren o bara väjer fram så man åker in i skåpen :(

hahahhaha jo ska jag xD hatar läraren o han hatar mig... asså en kill bild lärare HAHAAHHAHAHAHAHAHAH

2012-01-25 @ 06:51:00
Postat av: Emma<3

Sofie<3: Jaaaa men precis, de e ju sjukt ibland får man höra ''du ska sticka ut och vara unik'' i nästa stund ''men var som alla andra någon gång...'' Ja men ibland e man typ illa tvungen :<ida: Ja det jag menar, mkt bättre då då hade man vänner oavsett hur man såg ut eller var nu så för lilla minsta så blir man dömd och även av sina vänner...sjukt :< Hahahah ja precis, fast så gör jag med jag bara går RÄTT fram skiter i om inte folk aktar sig xD Men neeej :( HAHAHAHAHAHAHA!

2012-01-25 @ 21:04:39
Postat av: Sofie<3

Ja men eller hur? Antagligen är de rädda för folk som är annorlunda...

För några år sen har en tjej snackat skit om mig, bara för att jag köpte en mössa som kanske liknade hennes, liksom fick/får man inte köpa vad man vill? "/

Aw ja ):

2012-01-25 @ 21:17:28
URL: http://sofiex.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0