Pissed off på de mesta..

Idag har väl inte varit bästa dagen...
Vaknade med en jävla mensvärk som gick ändå upp till ryggen + fötter som jag skavt sönder på 5 ställen väldigt trevligt.
Men sov ändå rätt gott inatt, satt och kollade på ''John Tucker must die'' och sedan ringde jag Jerry för att säga godnatt och somnade rätt fort<3
Så vard e upp vid 05:20, gjorde mig i ordning och sådär sedan så åkte jag bussen med Johanna in till skolan.
Kunde knappt ta mig upp till skolan gick och haltade hela vägen, och ja jag får skylla mig själv för att jag inte tänker så långt...
Hm så kollade vi på en typ ''film'' om en tjej som hade varit med om en våldtäkt. Usch sur man blev...
Efter det så drog vi ner för att höra på e föreläsning om sexualitet och kärlek haha var faktiskt intressant och roligt att höra på hon som föreläste var riktigt bra! (y) Annars brukar man kunna somna till dom :)
Så sedan så gick jag upp och åt lunch, så stannade jag kvar i skolan till 13:30 ungefär, satt på bänken i våran sysal med Felicia, så kommerr min idiot lärare och bara ''vart ska ni ta vägen och jobba sen?'' jag bara jag ska hem så. Så blev hon as sur och bara nej de ska du inte alls du ska stanna kvar här nu! Så sa jag de att jag inte tänker stanna kvar och sitta och inte göra ett skit, och att jag samtidigt mår dåligt mådde både illa, hade huvudvärk, ont i mage och rygg + att jag hade skakningar. Hur kul e de att sitta kvar då på en tid man inte ska behöva göra de, så blev en del tjafs om de...
Så drog jag bara iväg sen för pallar varken med henne eller skolan mer blir bara så trött på de orkar inte med något då nr jag kommer hem tack vare äckel läraren och skolan som inte gör något åt de.
Så kom jag hem och la mig i sängen och försökte sova lite, slutade med att jag drog ut istället och la mig på studsmattan och solade. Sedan så drog jag in och kollade datorn och åt. Sedan så försökte jag plugga lite matte eftersom jag har matteprov imorron.
Och nu chattar jag med Sofie, David och Robin på msn trevligt ^^
Vi får se om vi hörs imorron lär få en jävla massa skit för min skolkning idag...lär inte bli speciellt kul efterso jag e på så pass dåligt humör + har pms. Så lär väl säkert dra ifrån skolan imorron med. Men nu ska jag avsluta datorn och ta mig en dusch! :)
Tjarå mina bloggläsare! :*<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0