Jaha då var man två dagar sen igen på att blogga...

Känner att de här verligen går bra för mig hahah xD
Bloggade varken i måndags eller i tisdags tyvärr...
AJA! Har varit något nere eller ja väldigt nere i alla fall i måndags var ganska ledsen...Sedan så e jag totalt sönderstressad och har en hel del att göra klart eftersom en del kurser för mig avslutas på fredag surt..
I måndags så hade jag i alla fall samhällskunskap där vi fick sitta och jobba med frågor eftersom killarna var borta, sen så var de lotstid där vi hade klassråd och sen så var de skrädderi c där vi fortsatte sy på våra kavajer...och fick reda på att om vi inte hinner klart till på torsdag så sätter hon IG på de vilket kan innebära IG i hela kursen...Fuck oxå.
Hm ja och sen så var de engelska där vi hade typ förberedelser inför nationella provet så i måndags så var de hörförståelse...skit svår med och jag har as problem med att typ kunna koncentrera mig på de sättet...
När man kom hem sen i måndags så var de typ till att sova på soffan och lite sådär...Vettifan vad jag gjorde mer alltså :s
Aja i tisdags eller ja igår då....så hade jag först sovmorgon till 10:50 WOHO! Vi fick inställd engelska p.g.a att de skulle vara öppet hus för 9:or. Var faktiskt riktigt skönt med en sovmorgon då jag knappt sovit något under natten heller för var väldigt ledsen på måndag kväll/natt så blev en del mardrömmar och att jag hade svårt att somna och vaknade mkt under natten "/ Dock så verkade inte Robin ha sovit speciellt bra heller fick ett sms av honom strax innan 5 på morgonen där han skrev att han inte kunde sova...dock så var jag redan vaken då för kunde inte heller sova :(
Ja men hade bild och form hela förmiddagen + en bit på eftermiddagen där vi målade en akvarelltavla typ hahah...gick ju såååååå bra! Men men lite kul för omväxlingsskull ^^ Ska visa bilden jag målade här med :)
Sen så var de projektmöte så fick kollat hur alla låg till och diskuterade lite inför modevisningen ^^
Och sen blev de till att sy på kavajen så mkt man bara kunde...och så fick man reda på att lärarens son blev sjuk så hon kom inte idag (onsdag) men förhoppningsvis e hon tillbaka på torsdag! Hoppas innerligt de :o Behöver hjälp som fan med ärmarna "/
Och när man kom hem från skolan i tisdags så blev de till att laga maten (Pasta carbonara), fixa alla läxor man har och sen försöka slappna av :)
Somnade på golvet på min mjuka matta en stund med ehe...inte trött alls nejnej! Sen så duschade man, pluggade och smsade med världens bästa! :)
De var vad jag gjorde de dagarna! Puss :*<3
  
 
  
 
Vad mina ögonvitor ser röda ut då....måste nog vara för att jag var trött på bussen hem igår :s Och så här gött ligger man och sover på bussen hihihihi!
+ Min tavla då med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0