Kalas, grattis Mimmi 62 år! ^^

Idag fyller min gammelmoster då 62 år, därför vi åkte upp till Lidköping faktiskt.
Inte för att jag tkr om henne vi hamnar alltid i en massa tjafs...men men ville bort lite från våran kommun och stressen. Så blev att jag följde med i alla fall :)
När vi kom hem ifrån stan så fikade vi och jag och mamma satt och läste varsin bok ur serien ''House of Night'' för övrigt en sjukt bra serie som jag fick upp ögonen för tack vare Sofie<3
Så tkr faktiskt ni ska ta er tid och läsa den ;D Kommer komma ut ca 12 st böcker i den serien så då har ni något att göra! :)
Sedan vid ungefär 18:00 så började gästerna ramla in. Kände hela bunten förutom två st som jag tror e typ grannarna eller något....inte hunnit fråga mamma än :s Skit samma! De hälsade och jag fattade inget hahahah!
Like usually....
Ja så hade vi de trevligt med dom, satt och pratade, spelade spel m.m. Fick tacos medan de åt typ räk och laxsmörgåsar med röror (euw) och sedan blev de tre sorters mjuka kakor yummie! ^^
När de åkte hem sedan så satte vi oss vid tvn med chips, dipp och godis. Sedan så orkade jag inte se på tv mer de började se på någon brittisk thriller på kanal 4. Fett seg verkade den så gick upp och läste och nu sitter jag här och bloggar!
Lina har somnat i sängen och jag smsar just nu med Sofie, Ida och min Robin :)
 
Ha de så gött!<3
Nu kommer bild på hur dum jag ser ut just nu... xD
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0