Gårdagen kantades av depp och släktkalas.

Igår så vaknade jag inte jätte tidigt utan någon gång strax innan kl 1...gick ner och åt middag, potatis, vit sås och broccoli. 
Sedan så städade jag rummet, och badade Linnea och Lina som skvätte ner mig och var jobbiga så gick därifrån... Så mamma var ju inte alls för glad på mig utan rätt sur för att jag inte tvättat ut Linneas hår med balsam innan jag gick därifrån, eller att jag inte tog upp henne, att jag aldrig hjälper till hemma så som min äldsta lillasyster gör...så fick en hel del skit och att allt var mitt fel bla bla bla... Slutade med att jag gick och duschade sedan i 30 gradigt vatten blev kallare ju mer jag duschade så hade gåshud hela jag...mamma varnade mig om att varmvattnet var slut men sket i de eftersom hon tkt de var rätt år mig ändå så. Så kom kall ur duschen gick upp på rummet, torkade mig, torkade håret och klädde på mig. Sedan satt jag i min säng och deppade funderade på att dra upp långt upp i berget, lämna mobilen hemma i rummet och sitta där i några timmar om inte mer, sedan komma hem och känna att någon faktiskt har saknat och letat efter mig, att känna sig älskad typ...kände jah mig inte just då :/
Men gjorde aldrig de, efter en stund kom mamma upp så lockade hennes hår och fixade även mig själv i ordning. Sen gick jag ut och sparkade lite boll med mina systrar + kusinen mim tills klockan blev så mkt att gästerna skulle komma ^^
Så ah sedan var de släktkalas till Lina och Emil som fyller på onsdag. Blev en hel del prat om min bal och student...haha sa till min faster att jag och min vän ska leva på saft på studenten hon bara "vänta du bara och se, du lär dig att dricka. Du kan komma upp till mih så tränar vi en kväll" jag bara ah visst få se vem som ligger och spyr först på mattan då ":)" störd bara för att hennes ena son söp sig totalt full på studenten...usch idiot.
Aja blev en del prat med min kära mormoe med sedan mat, tårtoe och chips vid tv:n :))
Kvällen avslutades med att jag satt och grinade till min paykologiuppgift sedan försvann jag upp på rummet och satt där till musik och tänkte.
Sedan somnade jag gråtandes funfun.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0