Kommer alltid vara så sjukt förälskad i dig<3 8 månader idag!<3

 
Hellu, ville bara berätta med hjälp av några printscreens på hur mkt jag verkligen älskar dig min lilla skatt :))
Andra bilden här som skulle varit först men det strulade så ah...de e från det första du kontaktade mig via en av min bilder hahah, du var söt redan vid första mötet och inte som alla andra killar på ec som bara ''tja snygging'', ''har du msn så vi kan cama?'', ''snygga bröst på bilden ;)'' nä du var söt tkt jag skrivit fint och att jag var fint, sånt som uppskattas av en tjej istället för ''het, sygging, sexy m.m.
Första bilden då e när jag sminkade mig kolsvart runt ögonen tkt de var så gulligt så jag printade de med hihihi :)<3
De här e nog ett av de finaste, gulligaste och sötaste smsen jag fått av dig och av någon någonsin. Seriöst de gick rätt in i hjärtat och jag visste att jag har verkligen en pojkvän som bryr sig till 110 % om migk att jag mår bra, att jag ska ha det bra, att allt ska gå som på en räls typ med lite motgångar. Men kollar alltid igenom gamla meddelanden jag fått som jag printat och blir så glad av att läsa alla hiihi :) Minnen typ lite sådär :) Men ah detta var verkligen så otroligt fint skrivet, och det fick mig från att gå till en tjej med mass tårar stömmandes från kinderna av smärta och ledsamhet till att bli en tjej som istället blandade dessa med glädje och lyckotårar att jag verkligen har världens finaste kille<3

Hahahahah ja sött blandat med ah lite vad ska man säga....vi e knäppa och bra konatiga rätt ofta...men det e det som e så härligt, att man verkligen kan slappna av och vara sig själv med dig...för du e lika konstig du och bryr dig inte om hur jag e då hahah ;D Men du e en så sjukt härlig person att omgås med, min allra bästavän utöver pojkvän och jag e så glad att jag har dig! Du förgyller alla mina dagar och gör dom verkligen guldvärda, med en massa skratt och flin om dagarna :) Verkligen världens roligaste människa som man ALDRIG kommer tröttna på, de e alltid något nytt spännande som händer så :)) De e as härligt ska du veta! Dessutom så e de så kul att driva med dig emellanåt då du går på nästan vad som helst som man säger ;) Puss på kinden :***
Hahahahah, ah vad ska man säga här då....tyyyypiska Robin bara ohyes ;D<3

Ah har massa fler printade men tog med några för att du skulle få de lite roligare att läsa och för att jag tkr att du jämt e så jäkla underbar och söt mot mig att andra oxå borde få se hur fin du verkligen e :) För de e du verkigen, världens finaste och omtänksammaste människa! Hjälper en med alla problem som uppstår säger ''vi klarar det tsm<3'', sedan att du aldrig lämnat mig när jag varit som mest nere eller som odrägligast, utan alltid stått där vid min sida som att jag lämnar dig inte för något. Du ska bara veta att jag älskar dig över allt och alla och kommer alltid fortsätta att göra det!
För utan dig i mitt liv så e de inte värt att leva, jag vill växa upp med dig och ha en framtid med dig det vill jag oavsett om jag e rädd det kan jag erkänna att jag e. Men har jag dig så klarar jag allt :) Som Piss och Puff de klarar sig inte utan varandra på något sätt :)
 
8 hela månader idag med dig min älskling, och jag blir bara mer och mer kär i dig :)
Älskar dig över hela mitt hjärta älskling och kommer alltid finnas för dig!<3
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0