Om du bara visste hur förälskad jag e i dig<3

Känner bara för att skriva, dels för att jag älskar dig så otroligt mkt och för att göra dig lite gladare hihihi :)
Vet ju att gårdagen eller ja natten inte var något bra alls, sabbade rätt mkt där var inte alls meningen...
Men deppar ihop av precis allt just nu som blir jobbigt och om jag blir irriterad så ah :/
Förlåt mig mitt älskade hjärta var inte menat att det skulle sluta så<3
Men det härliga med dig e att det alltid löser sig bra tillslut vi ger inte upp på något förrens de e bra ju :))
 
Kan ju börja med att jag träffade en kille på en sida vid namn emocore.se... En kille som random kommenterade ett foto av mig, skrev fina saker där svarade tillbaka och sedan såg jag att jag även fått ett pm strax etfer det av SAMMA kille. Inte ett sånt där tråkigt ''hej'' ''hej snygging'' utan ett gulligt ''Haiiduu! :D '' Hahaha då går ju tankarna på vem kan de här vara, och så blir personen genast lite intressantare som att personen verkligen e kreativare och vill just skriva med mig, istället för att skriva ''hej snygging'' till en massa tjejer...då känner man sig lite speciellare :)
Tänkte kan väl vara snäll och svara gjorde de till alla så :)
Vi började prata, redan etfer några pm så hade du fått ur dig en hel del om vad som tyngde dig, och att du var rätt nere just när du pratade med mig. Inte många killar som vågar prata känslor och verkligen inte med randoms sådär...men du öppnade dig verkligen fort för mig :)
Och fick en sån där härlig känsla när jag pratade med dig, som att det här kommer i alla fall bli en kille jag kan prata med det allra mesta med en riktigt god vän.
 
Tkt dock de var lite jobbigt när man var inne på ec men inte riktigt där och du blev orolig för att jag inte skulle svara...haha så du skickade bara fler pm xD Nejmen de var faktiskt riktigt gulligt, rädd för att tappa bort mig redan då eller? ;D Ja men och sedan så visade du redan i första stund att du bryr dig om mig och vill mitt bästa och var sådär gulli gullig :))<3 Det uppskattas faktiskt av väldigt många tjejer de där, att killar e gulliga och visa att de oxå har känslor :)
Som det här: 
BinBin - Kille, 18 år, Offline
11 juli 2012 kl. 00:24
 
Men gud gumman. vrf grät du? :(( 
Aaa många e så jävla dumma i huvet. 
Jag skiter i hur personen jag e ihopp med ser ut. Bara personen tar hand om sej själv och well bara e sig själv. 
Bara en vanlig äkta tjej. :/ Men det är sällsynt :/ 
Aww aa :( 
Seriöst en riktigt gullig kille var du redan då ska du bara veta :) Och det e det som gör att i alla fall jag blir nyfiken och får upp ögonen för personen :) Inte blivit alls behandlad bra av killar genom en massa år...blivit behandlad som skit av varenda en i slutänden kan man väl nästan säga...finns några undantag bland mina killkompisar...men annars så ja...och de e hemskt. E så sjukt anti killar vill inte ha med killar och göra...och de kände jag redan då... Men du fångade mig på något konstigt sätt....blev väl förblindad av kärleken så jag släppte allt vad känslor och tankar hette och bara körde på :) Men e så grymt tacksam över att du faktiskt skrev till mig, kämpade för att faktiskt få mig att svara och för att jag vågade åka och träffa dig även fast jag tvekade mkt på om det verkligen var så bra...men det var det bästa beslutet jag någonsin tagit :)
 
Hahahah minns sommaren då vi träffades första gången, seriöst ett så sjukt underbart mine :) Minns hur jag åkte tåget och var as nervös...hur jag satte mig på bänken och väntade på att en kille som heter Robin skulle komma och hämta mig...visste inte exakt hur du såg ut eller hur du var...men ja väntade ändå. Hittade varandra gjorde vi ju i alla fall så de e ju bra :)
Minns hur vi tog promenad du visade mig runt lite, hahah och de jävla ankorna som var ivägen när vi skulle över bron hur vi då fick ta en omväg, eller pauser vi tog på bänkar, berg m.m. Den mysko sjön där handsken och ett kvitto låg, hur du envisades med att kasta ''macka'' och misslyckades så det hette duga hahah, hur jag lyckades blöta ner hela min ena sko... Hur mysigt vi hade det när vi låg och kollade på film och bara pratade om allt möjligt...Åh ja<3 Var så sjukt nervös med typ som hur ska jag bete mig, tkr han om mig oxå, e de och de ok....Visste inte riktigt och ville inte gå så fort fram hahah...märkte du nog försökte slingra mig lite då och då ehe... 
Men ja den sommaren ledde ju till att du blev min och jag blev din :) Helt underbart ju :))
Så sjukt osannolikt.
Tog en månad från att vi för första gången visste att den andra fanns till att vi träffades 10 augusti...för att sedan gå 12 dagar och vi blir tsm och fäster oss vid varandra för evigt :) Haha, gick faktiskt riktigt fort...men ja som sagt känns de verkligen rätt och så så gör det inget om det inte går så lång tid :)
Nu har vi ju ändå varit tsm i över 6 månader och detb e ju faktiskt ganska länge :) E ju bara ett halvår kvar till ett år ;D Men tiden kommer ju gå fort...22 augusti e ju här innan vi hinner blinka :)
 
Du vet det som berättas i sagor hela tiden att varje flicka drömmer om att drömprinsen ska komma och man ska leva lyckliga i alla sina dar.... Den killen e du för mig, killen jag alltid drömt om som ska komma och bli min...som ska komma och vilja ha mig... För e inte ens värd en så fin kille som dig, de e sjukt :o Jag fick allt jag  någonsin önskat mig + MKT MKT mer. Jag fick dig och mitt hjärta lagat igen<3 Seriöst finare kille än dig finns inte, sagt det till många vänner jag pratat med om hur otroligt lycklig jag e som har dig...har många som berättar om hur idiotiska killar e och att de aldrig kommer hitta någon bra...då säger jag till dom att det faktiskt finns bra killar...visst att de e svårt att hitta någon som e som min Robin...men de finns fina killar oxå och inte bara idoter :) Och du e beviset på en sådan kille...Seriöst så beskyddande, kan inte göra något utan att du oroar dig för mig och du vill alltid mitt bästa, har jag ont så håller du bara om mig och pussar mig på det onda...som alla mina blåmärken, sår, ont i huvudet m.m. Så sjukt söt kille ju :)<3 Eller de gångerna vi jvlas med varandra, hahah ett förhållande funkar inte om man inte kan vara bästavänner som jäklas med varandra, retas, brottas och så... Naw ja det e härligt att det inte alls e så stelt :) Eller som när man ser på film med dig eller ska somna, de e alltid så att du vill ha en nära, så underbart många andra killar vill ligga för sig själva och lixom puttar bort tjejen...själv varit med om det oxå lite men ah... Inte du, visst om du tkr de blir varmt ibland då e de väl skönare att sova lite ifrån varandra men börjar eller slutar aldrig så :) Finare kille, nej fan de finns inte. Du e den allra finaste som finns här i världen, på jorden, i universum...
 
Du kommer nog aldrig kunna förstå hur kär jag e i dig och hur mkt jag älskar dig. För det finns seriöst INGA ord som skulle kunna beskriva den härliga känslan. Det finns inte tillräckligt med ord eller tid för att ens kunna beskriva det. Kan säga en sak....det finns en sak inom mig fullt av blod som pupmar på utav kärleken för dig. Utan den saken som kallas hjärta skulle jag varit död, det pumpar och slår för dig. Försvinner du så finns det inget som gör att hjärtat vill slå ett enda slag till från den stunden du försvinner...då dör jag.
Utan dig finns inte jag. Du lixom kom från ingenstans och fick en så enormt stor plats i mitt liv, hela mitt liv e fyllt av din själ och hjärta. Finns inte plats för någon annan, de e bara du som gäller för mig, för jag älskar bara dig dig dig men älskade lilla Robin<3 De e dig jag drömmer om, dig jag har i tankarna varenda dag, dig jag pratar om, dig jag tänker på när livet e tufft...de e du som ger mig hopp i livet här om att allt faktiskt kan ordna sig att livet faktiskt inte e skit...att de finns något positivt med livet och de e just DU för mig.
 
Skrev ju inatt att jag inte har något som kan göra mig lugn eller glad längre...erkänner var ledsen just då och tänkte inte klart...men har faktiskt någon som alltid gör mig lugn och glad, i alla fall för det mesta finns ju undantag med allt :) Men den personen e du, du gör mig alltid lugn, trygg och glad. Lyckligare tjej finns inte när jag e med dig, hela jag bara lyser av lycka. Att få vara nära dig e de enda jag behöver för att orka med varenda dag, att vaakna upp med ett leende och tänka jag har världens bästa pojkvän<3 De e något som jag gör varenda morgon för det ger mig styrka och gör mig gladare :) Jag har världens bästa pojkvän, han älskar mig och jag älskar honom<3
 
Var inte rädd för att något kommer hända med oss, för det kommer det INTE göra. Vi e för envisa för att något ska kunna splittra oss, vi e för beroende av varandra och framförallt vi älskar varandra så mkt att de e omöjligt.
Visst jag har oxå såna tankar ibland när jag blir sur på dig eller om det händer lite då kan man få tankarna som ''omg han kommer lämna mig nu'', ''jag tror jag dör istället vill inte bli dumpad...'' m.m. Men jag vet ju själv att det inte kommer inträffa, men älskar man verkligen någon så e man rädd för att det värsta ska hända...så e de bara.
Men du ska veta med all säkerhet till 110 % att jag aldrig någonsin kommer lämna dig, gör jag det så e mitt liv seriöst slut...Det finns bara en enda kille för mig och jag bryr mig om dig alldeles för mig....Älskar dig och kommer alltid göra de oavsett hur tufft livet blir eller tufft det blir för oss...Men vi måste våga lita på varandra och prata ut om saker mer, så att det slipper bli så att man håller det inom sig och sedan kommer det ut mkt senare :/ Men ja vi ska växa upp tillsammans, bli vuxna, fixa bostad, jobb, bil, djur, barn w/e vi ska växa upp, leva livet med varandra, bli gamla med varandra och dö tillsammans som att nu var dett livet slut vi ses i nästa<3 Och yes jag tror på ett andra liv så vi ses i det när detta tyvärr tar slut...om man nu inte kan få leva i all evighet...
 
Men ja som många sagt till mig, '' du ska inte fästa dig vid EN person när du e ung'', ''förhållanden håller aldrig nu för tiden'', ''man ska leva livet, festa, dricka, röka, ta droger, ligga runt, resa runt m.m.'' Men vet ni vad? Vill inte ha den skiten, vill bara ha min älskling faktiskt, kan hoppa över allt ''kul'' vill uppleva saker med den jag älskar hur kul e de med att ligga runt med massa folk som man ändå skiter i sen? Jo men jätte kul...Har hellre en då, och ja jag har fäst mig vid EN person som jag kommer älska livet ut<3
Finns massor av gamla personer nu som träffades när de var 16-18 och och fortfarande håller ihop? Varför kan då inte jag och Robin göra de? Kommer skratta åt er när ni sitter på hemmet med 57 katter och tkr synd om er själva medan jag har världens finaste ängel vid min sida och e lycklig som attan!<3
 
Vill bara med den här, vet med mig om att det blir liiiite lång...var förut känd på en sida för att kunn skriva långa och fina texter så detta e som en vana för mig...Srry men hoppas att du orkar läsa i alla fall :) Men vill få ut att det verkligen e dig jag älskar :)<3
Oavsett om jag kan vara en sjukt jobbig, dum och idiotisk flickvän ibland och du förtjänar bättre...så hoppas jag att jag duger i alla fall, försöker allt jag kan för att göra dig lycklig och visa att jag kanske tillslut blir värdig dig? :)
Det jag hoppas i alla fall, försöker vara en så bra flickvän som möjligt men ibland e de såååå svårt och vet att jag inte kan uppföra mig ibland och att jag blir väldigt deprimerad...Men det kommer en tid då jag kommer ur den perioden och hoppas innerligt att det e snart.
Älskar dig nu och för allt framtid, världens mest underbara pojkvän<3
Puss<3
Hahaha ohyes jag har bild när du spelar de sämsta spelet som jag sög på.... ;) Puss <3<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0