Tisdagen då då^^

Vaknade vid halv 6 var för trött för att gå upp tidigare...Robin var fortfarande vaken då :s Så han somnade sedan när jag gått upp...smart där lilla du:)
Åt, gjorde mig i ordning och sedan blev det att sova på bussen till skolan, mådde så sjukligt illa och huvudvärk :s Trött som satan med...
Aja Johanna följde mig till mitt klassrum eftersom jag inte hittar ehe... Aja första lektionen var psykologi a, en vettig och lärorik lektion nu då jag insåg att jag faktiskt har otroligt starkt självförtroende som vågar trotsa grupptryck och allt...vi fick se olika experiment de gjort på människor de var så sjukt att se... Man förstår inte förrän efteråt hur sjukt lättpåverkad människan e :o
Satt och gjorde en loppgroda med i början för att hålla mig vaken :))
Sedan så var de skrädderi fram till 15:00 ^^ Sydde på balklänningen och spelade...gjort fel på hela bakstycket till kjolen...så nu tänker jag lösa de på mitt egna vis för gjort om den 4 ggr och eså SJUKT trött på de!!!
Aja på lunchen fick vi de jobbiga killarna i receptionen efter oss igen de bara "Tjena brudar!!", "kan man få era nummer eller?" Felicia sa bara fuck you till dom och visade fingret och gick igång på de...så nu lär de känna igen henne för hennes blåa mössa bra där!
Aja sista lektionen var religion gjorde klart uppgiften och lämnade in sedan gick jag ner till bussen med Felicia och Erik :)
Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0