Lördagsmys

Efter att ha ätit kvällsmat så begav jag, mamma och Emil oss ut till Konsum för att hyra film och det som vi behövde ha för kvällen som en ny choklad och gräddfil till dippen :)
Blev ''Taken 2'' som vi hyrde då de alla andra nya filmerna redan var uthyrda :/ Aja den var faktiskt riktigt bra så, sett  frsta filmen med så på bio ^^ Dock så e de enda jag minns av den hur en kille sitter i elektriska stolen typ,..
Plågade mig genom att först sätta på mig mina svarta klackar, sedan blev det en för stor påfrestning så jag bytte till mina blomstermönstrade ^^ Mycket skönare...dock e alla skor liiite för stora för mig as jobbigt :s
Aja, tilslut så blev det barfota istället. När vi sett klart filmen så mådde jag så pass dåligt av all laktos att jag bäddade ner mig  sängen med datorn i knät och kollade på ista avsnittet av ''Tonårsbossen''.
Pratat en hel del med Robin och Sofie nu långt n på natten, dock så gick Robin och la sig nyss så sitter och pratar med Sofie för att kunna lugna mig och ha annat att tänka på :) Skönt.
Aja sett ett antal avsnitt av TVD med funderar på att sätta på ett sista...kan ändå inte somna så mår dåligt, e orolig, ledsen och dör av värme samtidigt som magen krampar :/ Så ah...
Kan ng ändå sova ut imorgon men lär må skit för att jag e uppe så länge! ^^
Aja blir ännu ett avsnitt av TVD nu :)
Kram!<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0